Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бізнес-структури налагоджують співпрацю щодо доброчинної діяльності

Сьогодні, 14 квітня, в центральному офісі «Кредобанку» відбувся семінар на тему «Соціальна та корпоративна відповідальність бізнесу». Головною темою обговорення було питання сумісності бізнесу і доброчинної діяльності. На семінар були запрошені представники найвідоміших організацій, фірм і підприємств, що працюють в різних сферах, однак займаються доброчинністю і мають вже певний досвід. Головним завданням семінару  є обмін досвідом та налагодження зв’язків з метою подальшої співпраці.

 На нинішній день багато бізнес-центрів не усвідомлюють відповідальності своєї діяльності перед громадськістю, оскільки основні пріоритети розвитку бізнесу - це збільшення прибутків, залучення інвестицій та збільшення обсягів виробництва. Проте бізнес при залученні інвестицій можна сумістити з доброчинністю, зазначив член Фундації князів-благодійників Острозьких  Руслан Краплич.
Завдяки співпраці між різними структурами при максимальній зацікавленості всіх сторін можна створити цілу мережу добродійних проектів  і центрів взаємодопомоги. Досвід таких бізнес-центрів на Україні  вже є, однак цей напрямок ще не настільки розвинутий. В подальшому планується створити програму систематизації висвітлення проблем громадськості, пошуку шляхів їх вирішення через задіяння певних структур.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ