Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Благодійний Великодній пробіг відбудеться під час фестивалю “Святкуймо Воскресіння разом”

Спортивна благодійність. 5 травня львів'ян та гостей міста запрошують долучитися до особливого “Великоднього пробігу”.

Подія відбудеться у рамках благодійного фестивалю “Святкуймо Воскресіння разом”, що проходитиме у Шевченківському гаю. Великодній пробіг у рамках фестивалю проведуть вперше. Всіх учасників забігу чекатимуть гарні призи та гарантований хороший настрій. Загалом фестиваль триватиме з 11:00 до 21:00

“Керуємось гаслом в здоровому тілі, здоровий дух. Виходимо назустріч новим фестивальним можливостям. Забіг розпочинатиметься рестрацією в Шевченківському гаю о 14.00. Всі бажаючі почують та побачать це масштабне дійство. Адже стартуватиме забіг біля озера, що розташоване біля церкви св. Миколая. Визначили дві дистанції та дві категорії бігунів - це дітки та інша категорія для всіх бажаючих. Дистанція за забігу становить до 1 км. Учасники забігу будуть пробігати по грунтовій та лісовій місцевості, з цікавими «перешкодами». Надихатимуть та додаватимуть мотиваціі наші чемпіони України з Олімійських ігор. Всіх учасників забігу чекатимуть гарні призи та гарантований хороший настрій. Оскільки великодній забіг є благодійний, всіх запрошуємо в день міста Стати Благодійником. Залучені кошти скерують на програму «Обери благодійність», цілями якої є розвиток Шпиталю Шептицького,молодіжного служіння Церкви, католицька освіта та служіння для людей з вадами слуху”, - розповіла співорганізатор фестивалю “Святкуймо Воскресіння разом” Анастасія Янків.

Додамо, що у програмі цьогорічного фестивалю “Святкуймо Воскресіння разом”. Архиєрейська Літургія з перекладом жестовою мовою, з 14:00 до вечора традиційно лунатиме концерт за участі українських відомих українських музикантів. Виступатимуть: відома львівська співачка Соломія Чубай з гуртом “Джалапіта”, гурт “Дико Brass”, гурт “Popry vse”, ХАС та усі охочі заведуть Кривого танця з Софією Фединою. Крім того діятимуть 15 тематичних майданчиків.Серед спікерів інтелектуального майданчика буде засновник Духовно-психологічної порадні, о. Тихон Кульбака, керівник програми “Етика-політика-економіка” в УКУ Юрій Підлісний. Фестиваль відбувається 11 рік поспіль і цьогоріч має 4 благодійні мети. Всі залучені від продажу квитків кошти скерують на соціальні проекти Церкви.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ