Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Близько 130 львівських інвалідів взяли участь у змаганнях з різних спортивних дисциплін

У суботу, 26 серпня, у спорткомплексі ЛНУ імені І. Франка  відбулась спартакіада Львівського міського товариства інвалідів.
Як повідомив голова міського товариства інвалідів Феодосій Поліщук, участь у змаганнях взяло близько 130 спортсменів. Вони змагались у  різних дисциплінах легкої атлетики,  рукоборстві, паверліфтингу, настільному тенісі, піднятті ваги, шашках і шахах. Абсолютним переможцем у дисципліні «армреслінг» став Микола Яковлєв, перше місце у настільному тенісі виборов Віктор Чолій, а інвалід по слуху, кандидат у майстри спорту Володимир Опьомишев став кращим у шахах.
На нинішній день подібні спартакіади проводяться у багатьох містах області. Вибираючи найкращих інвалідів-спортсменів, обласний центр з фізичної культури та спорту інвалідів планує на початку вересня провести фінал обласної спартакіади, яка має відбутись у Червонограді. Також, як повідомив „Гал-info” начальник Львівського обласного центру з фізичної культури та спорту інвалідів Вадим Маргілов, з 2 вересня у Тисовці заплановано провести навчально-тренувальний збір збірної команди України із зимових видів спорту, яка на останніх параолімпійських іграх завоювала 25 медалей. Інший захід, який відбудеться восени – Міжнародний турнір з волейболу, в якому візьмуть участь спортсмени-інваліди з Німеччини, Італії, Росії і Білорусі. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ