Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Богдан Тихолоз подасть до суду на київського науковця через плагіат

Львівський літературознавець, викладач ЛНУ ім. І. Франка і директор "Дому Франка" Богдан Тихолоз подасть до суду на київського науковця Дмитра Дроздовського.
фото - facebook.com/tycholoz

Про це інформує Суспільне.

Про ймовірну крадіжку інтелектуальної власності Богдан Тихолоз дізнався нещодавно. Спочатку науковець повідомив про плагіат на особистій сторінці у фейсбуці після детального аналізу роботи. Але реакції від опонента не отримав. 

"Під час викладання цієї дисципліни я знайшов матеріал, у якому мої думки і формулювання із моєї праці 2001 року "Поети-шістдесятники" були приписані іншому автору, а саме Дмитру Дроздовському. Почавши шукати різні джерела, я з'ясував, що не тільки у цій дисертації, а і в багатьох інших працях доступних в мережі Інтернет, є багато посилань на працю Дмитра Дроздовського. От я і подумав, що треба розставити крапки", — каже Богдан Тихолоз.

За його словами, це не перший прецедент із цим автором. Раніше про плагіат зазначали інші науковці, однак не судилися. Тепер він пропонує їм об'єднатися та судитися проти Дмитра Дроздовського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ