Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бондаренко про побиття Чорновол: опозиція не контролює ситуацію

Народний депутат України, заступник Голови парламентської фракції Партії регіонів, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко закликала правоохоронні органи з особливою увагою поставитися до розслідування інциденту, що стався з громадською активісткою Тетяною Чорновіл. Про це повідомив сайт ПР.

«Насильство, яке народилося з подій, що відбуваються в Києві наприкінці листопада - грудні, простимульованих опозицією, зараз у неконтрольованій формі виливається в напади на звичайних людей у звичайному повсякденному житті, на звичайних вулицях», - звернула увагу народний депутат.

Вона наголосила, що влада, безумовно, відповідальна за збереження громадського порядку, так само, як і опозиція - відповідальна за те, що стимулювала і спонукала людей до агресії та насильства. «Але сьогодні опозиція розписалася в тому, що не контролює ситуацію. І доказом цьому служить інцидент із громадською активісткою Тетяною Чорновіл. Незважаючи на те, що громадські лідери беруть участь у масових заворушеннях, б'ють вікна, що неприпустимо, усе ж недозволено вчиняти щодо них насильство», - переконана Олена Бондаренко.

«Як перший заступник голови парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації звертаюся до тих, хто знає хоч якісь подробиці щодо того, як допомогти міліції в розслідуванні цього інциденту, - повідомте про це. Крім того, в Інтернеті є повідомлення про те, що подія зафіксована на відеореєстратор. Якщо у когось є відповідна інформація – прохання надати її МВС для подальшого розслідування. Закликаю також правоохоронні органи з особливою увагою поставитися до розслідування цього інциденту. А Тетяні – якнайшвидше оговтатися від усього, що сталося», – заявила парламентарій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ