Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Боротьба за комунальні аптеки: Львівська обласна рада проведе тотальний аудит

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак провів засідання робочої групи з проблем збереження та розвитку аптечної мережі Львівської обласної ради. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

На засіданні затвердили анкети слухань фінансово-господарської діяльності комунального підприємства, перелік комунальних підприємст-аптек, фінансово-господарська діяльність яких буде заслуховуватись, та орієнтовний графік слухань.

Анкету слухань буде скеровано всім комунальним аптекам для заповнення до 01.10.2011 р. Заповнену анкету керівники аптек мають повернути в управління майном спільної власності обласної ради до 10.10. 2011 року.

Заслуховування будуть проводити згідно з територіальним принципом. На них будуть запрошувати керівників аптек, голову РДА, голову районної ради, голову профільної комісії районної ради, депутатів мажоритарних округів, голову міської ради та головного лікаря (відповідно до територіальної підпорядкованості).

Заслуховування звітів про фінансово-господарську діяльність комунальних аптек розпочнуться у Львівській обласній раді з 18 жовтня.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ