Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львівській обласній раді знову спробують загнати в одне підприємство комунальні аптеки

Питання збереження та розвитку комунальної аптечної мережі Львівської області було обговорено на засіданні двох комісій Львівської обласної ради: з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності і комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту. Про це повідомила прес-служба обласної ради.

Для вирішення питання збереження комунальної аптечної мережі напрацьовано низку пропозицій. Серед них - об’єднання комунальних аптек в одну юридичну особу.

Також Львівська обласна рада планує доручити головному управлінню охорони здоровя Львівської обласної державної адміністрації підготувати інформацію про необхідну кількість аптечних підприємств у розрізі територій (населених пунктів) Львівської області.

Для об'єктивного вивчення стану функціонування комунальних аптек області у Львівській обласній раді заслухають керівників усіх обласних комунальних аптечних закладів області.

Нагадаємо, що Львівська обласна рада минулого скликання неодноразово розгядала питання об’єднання комунальних аптек в одну юридичну особу, однак так і нічогго не вирішила: цей задум щораз викликав сильний протест самих аптекарів.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ