Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики зайняли Комінтернове надовго, - Білецький

Бойовики будують укріпрайон біля захопленого селища Комінтернове Донецької області і активно мінують дороги і підступи до населеного пункту, заявив позафракційний народний депутат, командир полку Азов Нацгвардії Андрій Білецький.

- Вчора з самого ранку селище захопили приблизно силою однієї-двох рот за підтримки легкої і важкої бронетехніки, тобто десь до 12-15 одиниць бронетехніки було туди введено. Крім того, були введені артилерійські резерви, вони почали будувати біля Комінтернове в напрямку української сторони перший укріпрайон, бетонувати, підтягнули будівельну техніку, почали активно мінувати дороги і підступи. Так що я думаю, село вони зайняли всерйоз і на довго, - сказав Білецький телефоном в ефірі 24 каналу.

Він зазначив, що здача Комінтернового була дуже великою тактичною помилкою з боку українських сил - ця позиція бойовиків тепер буде нависати над українськими позиціями в Широкиному і в Павлополі.

Нагадаємо, вчора вранці бойовики захопили розташоване у сірій зоні селище Комінтерново, відкрили вогонь по позиціях Збройних сил України і не допустили до роботи в цьому районі представників Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ.

fakty.ictv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ