Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бренд Ukraine Now здобув перемогу в конкурсі найкращих маркетинг-революціонерів

Єдиний бренд України Ukraine Now визнано переможцем у номінації "Ребрендинг року: змінюйся або йди додому" за версією X-Ray Marketing Awards 2018. Про це інформує Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

Крім того, друге місце бренд посів у номінації ʺРеволюція комунікаційʺ.

Слід зазначити, що Х-Ray Marketing Award – це щорічна премія, де кращі маркетинг-команди та кампанії України визначаються шляхом голосування. Цього року шорт-лист був сформований на основі найбільш популярних матеріалів і найгучніших та помітних кампаній, запущених минулого року. Голосування-2018 відбувалося в таких номінаціях: ʺКомунікаційна стратегія рокуʺ, ʺВідкриття рокуʺ, ʺРебрендинг рокуʺ, ʺПровал рокуʺ, ʺБліц рокуʺ, ʺНеоднозначність рокуʺ , ʺМаркетинг-директор рокуʺ, ʺСЕО/власник бізнесу, орієнтований на маркетингʺ.

Як зазначила очільник Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України Роксолана Стадник, Ukraine Now – це успішна кампанія з популяризації України, яку високо оцінюють експерти як в Україні, так і за кордоном. Вона переконана, що попереду в бренда ще багато нових перемог.

Нагадаємо, що бренд України Ukraine Now отримав одну з найбільш престижних премій у сфері дизайну - Red Dot Design Award - у категорії Corporate Identity.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ