Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бригада ЛМКП "Львівтеплоенерго" виїхала в Новий Розділ

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛМР, бригада ЛМКП "Львівтеплоенерго" виїхала в Новий Розділ для допомоги у ліквідації аварійної ситуації на тепловій мережі.

У м. Новий Розділ аварійна ситуація на тепловій мережі, діаметром 600 мм. Керівництво Новороздільської ТЕЦ звернулося до мера Львова листом про допомогу. На доручення міського голови Андрія Садового, бригада ЛМКП ʺЛьвівтеплоенергоʺ виїхала в Новий Розділ для допомоги у пошуках місця пориву і ліквідації пошкоджень на трубопроводах.

ʺСьогодні зранку наша бригада ремонтників виїхала в Новий Розділ для допомоги у пошуку і ліквідації пориву, який виник на тепловій мережі, діаметром 600 ммʺ, — розповів Валентин Вольський, директор ЛМКП ʺЛьвівтеплоенергоʺ.

Нагадаємо, теплопостачання у м Новий Розділ було подано вкінці минулого тижня. Перед тим протягом двох днів бригада ЛМКП ʺЛьвівтеплоенергоʺ допомагала працівникам Новороздільської ТЕЦ ліквідувати пориви на тепловій мережі.

 Раніше на доручення міського голови Львова заступниця з питань ЖКГ Ірина Маруняк спільно з фахівцями та юристами ʺЛьвівтеплоенергоʺ їздили в Новий Розділ, аби детальніше дослідити ситуацію та допомогти із запуском ТЕЦ, щоб місто могло розпочати опалювальний сезон.

До слова, у Новому Роздолі та Новояворівську виникла загроза зриву опалювального сезону через проблему з теплопостачальним підприємством. Внаслідок ситуації, що склалась, 60000 мешканців цих міст могли залишитись без теплопостачання взимку. Також у ці міста приїздив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, для врегулювання питання відновлення теплопостачання і запуску в роботу місцевих ТЕЦ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Львів допоможе Новому Роздолу ліквідувати аварію на теплотрасі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ