Безкоштовне навчання для сироварів проводить Academy of Cheese та ProCheese. Прийом заявок триває до 7 вересня, інформує пресслужба Львівської ОВА.
За підтримки Швейцарії академія організовує для українських сироварів безкоштовний курс «Теорія професійного сироваріння».
Цей курс передбачає унікальну навчальну програму, завдяки якій учасники:
- Отримають можливість покращити процеси виробництва;
- Самостійно зможуть обрати, який продукт покращити;
- Вдосконалюватимуть власну продукцію;
- Стануть на крок ближче до експорту на європейські ринки;
Детальніше ознайомитись з умовами та поданням заявки на участь у навчанні можна за посиланням. Прийом заявок триває до 7 вересня.
«Безкоштовне навчання – це гарна можливість для наших сироварів вдосконалити та покращити свої навички сироваріння. Адже в умовах війни є дуже важливим навчитись виготовляти продукцію з доданою вартістю для ефективної діяльності економіки», – зазначила директорка департаменту Тетяна Гетьман.
Довідково:
Academy of Cheese є британською некомерційною освітньою організацією, яка просуває професійні знання про сир та кар’єру в сирній сфері. Академія підтримує виробників сиру з метою забезпечити процвітання галузі для роботи із зацікавленими споживачами.
ProCheese Академія — перша в Україні сирна академія, що готує сертифікованих сирних професіоналів.
Діяльність проводиться за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).