Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Британська академія навчатиме українських сироварів технології сироваріння: як подати заявку

Безкоштовне навчання для сироварів проводить Academy of Cheese та ProCheese. Прийом заявок триває до 7 вересня, інформує пресслужба Львівської ОВА.

За підтримки Швейцарії академія організовує для українських сироварів безкоштовний курс «Теорія професійного сироваріння». 

Цей курс передбачає унікальну навчальну програму, завдяки якій учасники: 

  • Отримають можливість покращити процеси виробництва;
  • Самостійно зможуть обрати, який продукт покращити;
  • Вдосконалюватимуть власну продукцію;
  • Стануть на крок ближче до експорту на європейські ринки; 

Детальніше ознайомитись з умовами та поданням заявки на участь у навчанні  можна за посиланням. Прийом заявок триває до 7 вересня.

«Безкоштовне навчання – це гарна можливість для наших сироварів вдосконалити та покращити свої навички сироваріння. Адже в умовах війни є дуже важливим навчитись виготовляти продукцію з доданою вартістю для ефективної діяльності економіки», – зазначила директорка департаменту Тетяна Гетьман. 

Довідково: 

Academy of Cheese є британською некомерційною освітньою організацією, яка просуває професійні знання про сир та кар’єру в сирній сфері. Академія підтримує виробників сиру з метою забезпечити процвітання галузі для роботи із зацікавленими споживачами. 

ProCheese Академія — перша в Україні сирна академія, що готує сертифікованих сирних професіоналів. 

Діяльність проводиться за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ