Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Проєктом "ІнПарк Червоноград" буде керувати колишній чиновник ЛМР Андрій Білий

Як сьогодні повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, вже найближчим часом в місті Червоноград планують розпочати будівництво "ІнПарк Червоноград".

Керівником даного проєкту буде колишній чиновник Львівської міської ради, колишній в.о.начальника управління безпеки міста, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, який зокрема відповідав в місті за впровадження системи електронного квитка та закупівлю німецьких трамваїв Андрій Білий. Про що він зокрема повідомив на своєму Youtube каналі.

Андрій Білий про берлінські трамваї у Львові. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Як стало відомо Гал-інфо, нещодавно 19 липня 2022 року, Андрій Білий також став співвласником ТОВ "ІН ПАРК ЛЬВІВ ЦЕНТРАЛЬНИЙ". Відповідно до даних YouControl, іншими співзасновниками є Каліка Олександр Мар'янович. А також Кіндій Мирон Романович - український бізнесмен, меценат, спортсмен, президент МФК «ТВД», засновник фірми Т.В.Д. 

Керівником підприємства відповідно до YouControl є Андрій Білий.

Зазначимо, що інвестором будівництва в Червонограді, а також власником земельної ділянки на умовах оренди, є ТОВ "КОМПАНІЯ РІЕЛ-ЕСТЕЙТ ГРУП", яка належить Наталії та Володимиру Шведам.

За інформацією видання "Наші гроші.Львів", компанії Володимира Шведа кілька разів штрафували за нищення кам’яниць на площі Ринок та мозаїки магазину «Океан» на вулиці Володимира Великого у Львові, де його компанія також проводила будівництво.

Як повідомляло Гал-інфо раніше, У Червонограді з'явиться центр, де бізнес орендуватиме промислові приміщення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ