Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Будинок воїна запрошує молодь Львівщини на тренінг із взаємодії з ветеранами

Тренінг «Молодь та ветерани: порозуміння, взаємодія, співпраця» організовує комунальний заклад Львівської обласної ради «Будинок воїна» спільно з Першим жіночим ветеранським простором «Рехаб», Управлінням молоді та спорту Львівської ОДА, Коаліцією ветеранських просторів та за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Про це повідомляє ЛОР.

На захід запрошують активну молодь, яка працює в молодіжних центрах й організаціях Львівщини та є зацікавленою у взаємодії з ветеранами та ветеранками.

«Молодь та ветерани – спільноти, які мають та матимуть значний вплив на стійкість громад та їх розвиток у майбутньому. Чимала частина ветеранів мають вік до 35 років. З урахуванням останніх змін у законодавстві щодо зниження мобілізаційного віку та долучення до сил оборони молоді, частка ветеранів з-поміж молоді буде збільшуватися», – зазначають організатори. 

Для участі у заході необхідно заповнити анкету https://forms.gle/zrCftR2K6CT2wM1T9. Реєстрація завершиться після набору необхідної кількості учасників. Дата та місце проведення дводенного тренінгу повідомлять учасникам, участь яких підтвердили організатори.  

На період тренінгу учасники будуть забезпечені харчуванням та проживанням. Компенсація проїзду можлива за умови надання квитків на міжміський транспорт (автобус, поїзд плацкарт, купе, 2 клас Інтерсіті).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ