Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Била молотком по голові, а потім викинула тіло в рів: мешканку Дрогобиччини підозрюють у вбивстві

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
На Львівщині поліцейські затримали зловмисницю за підозрою у вбивстві свого співмешканця. Про це повідомили у Поліції Львівської області.

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими та співробітниками інших служб Дрогобицького районного управління поліції, 21 серпня близько першої години ночі між 50-річною мешканкою одного з сіл району та її співмешканцем-однолітком виник конфлікт, під час якого жінка завдала чоловікові численних ударів молотком по голові, спричинивши смертельні травми.

Переконавшись, що співмешканець помер, аби уникнути відповідальності за скоєне, підозрювана спробувала приховати сліди злочину – винесла тіло з будинку, кинула його у рів, прибрала місце події та заховала знаряддя вбивства (молоток).

Проте, тіло загиблого виявили сусіди, які й повідомили про це у поліцію. Проведеними заходами правоохоронці встановили обставини загибелі чоловіка та затримали зловмисницю в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ