Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ хоче відмінити двоставковий тариф на сесії міської ради

На черговій сесії Львівської міської ради, яка, за попередніми даними, відбудеться 22 лютого, ми будемо ставити питання про відміну двоставкового тарифу для мешканців Львова”, -- повідомила під час прес-конференції член комісії Львівської міської ради з вивчення економічного обгрунтування тарифів на послуги теплопостачання та підігрів води, голова Львівської міської організації „Батьківщини” Мирослава Бичишин.
                      За її словами, невідомо, як увесь депутатський корпус сприйме таку пропозицію, проте депутати фракції БЮТ у Львівській міській раді вимагатимуть скасування таких тарифів для Львова.
            „Двоставковий тариф вигідний лише „Львівтеплоенерго” і „Залізничтеплоенерго”, адже вони встановили 3-х відсотковий процент прибутковості від двоставкого тарифу. Мешканці Львова є заручниками планів підприємства щодо прибутковості. Цей відсоток у грошовому еквіваленті становить приблизно 4 мільйони гривень. Такі тарифи встановлені лише у Івано- Франківську, Хмельницькому і Білій Церкві, тобто у менш чисельних містах. Такому великому місту як Львів не вигідні двоставкові тарифи, оскільки вони є несправедливими для Львова”, -- сказала член „тарифної” комісії ЛМР Мирослава Бичишин.
            Вона також додала, що дана спецкомісія була створена 14 грудня, оскільки міська організація „Батьківщини” отримала дуже багато скарг громадян на необґрунтованість тарифів і незрозумілість механізму самого нарахування тарифів. „Потрібно пояснити мешканцям тарифи, якщо вже, наприклад, на Сихові приходять квитанції за теплопостачання за новим тарифом”, -- додала Мирослава Бичишин.   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ