Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Спорт

Чемпіонат України з футболу серед лікарів завершився перемогою львівської команди

16-17 квітня на стадіоні ім. Богдана Маркевича у Винниках відбувся Четвертий чемпіонат України з футболу серед лікарів, який завершився переконливою перемогою львівських медиків, повідомила прес-служба Департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

Перед початком змагань відбулося жеребкування, де представники команд обрали собі суперників та обговорили правила чемпіонату.

На офіційному відкритті з вітальним словом виступили директор департаменту охорони здоров’я Богдан Чечотка, віце-президент Української Асоціації Медичного туризму Ігор Торський, капітан футбольної збірної лікарів України Микола Шпаковський, директор мережі лабораторій «Ескулап» Святослав Лозицький, голова федерації футболу Львівської області Ярослав Грисьо та голова Львівського осередку ГО "ВО УФАМ" Андрій Пельц, які побажали командам успіхів та перемог. 

"Ми заснували свій, львівський, осередок минулого року на стадіоні "Україна", що стало важливим кроком у розвитку футболу серед лікарів області. Сподіваюсь, що такі чемпіонати стануть щорічними і міжнародними", - зазначив Богдан Чечотка. 

Зокрема, цьогоріч на чемпіонаті України з футболу серед лікарів брали участь команди з Києва, Рівного, Хмельницького, Івано-Франківська, Вінниці, Житомира, Харкова та Львова. 

Львівщину представляли: Андрій Пельц, Микола Комнацький, Андрій Курило, Гнат Герич, Богдан Крук, Андрій Ключак, Богдан Козицький, Віталій Весна, Максим Сабадаш, Роман Трутяк, Віктор Кухта, Володимир Молошій, Андрій Павлів. 

Спонсором нашої команди виступила мережа лабораторій "Ескулаб". Особлива подяка від команди лікарів Львіщини Богдану Чечотці, директору департаменту ОЗ ЛОДА за підтримку. 

У перший день чемпіонату команда лікарів Львівщини зіграла з комадами Вінниці (1:0), Житомира (0:0) та Харкова (12:1), отримавши у підсумку 7 балів. 

В рамках чемпіонату України з футболу медики відвідали Львівський дитячий будинок №1 та принесли дітям солодкі подарунки.

У неділю збірна лікарів Львівщини боролася за місце у фіналі з командою Івано-Франківська, матч завершився нічиєю. За рахунком забитих мячів та балами в турнірній таблиці у фіналі змагалися Львів та Рівне. З результатом 2:0 перемогла команда лікарів Львівщини. 

Наприкінці гри всім учасникам матчу були вручені пам'ятні медалі. Переможці отримали кубок IV чемпіонату України серед лікарів. 

Турнір відбувся під егідою УФАМ, за підтримки Радника Президента України з гуманітарних питань Ольги Богомолець, директора департаменту охорони здоров’я Богдана Чечотки, мережі лабораторій «Ескулаб» та «Укрмедстар».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ