Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чемпіонка Європи за правилами ММА (змішані бої) Овчиннікова готується до змагань за звання чемпіонки світу

Львівська спортсменка Олена Овчиннікова, яка 4 квітня у Відні здобула пояс чемпіонки Європи серед професіоналів за правилами ММА (змішані бої), сьогодні готується до змагань за звання чемпіонки світу. Наразі не визначено, де саме проходитиме цей бій і хто буде противником 22-річна спортсменки, але не виключає, що бій відбудеться у Львові. Про це сьогодні, 22 квітня, під час прес-конференції у Львові повідомив директор Клубу професійних єдиноборств «Юніон» Віктор Лазурко.
В. Лазурко розповів, що бій Олени Овчинніковою з іншою українкою Оленою Казуліною відбувся у межах великого гала-турніру, в якому взяли участь 16 бійців. Стежили за шоу 5 тисяч глядачів.

Перемогу львів’янка здобула у першому раунді після застосування больового прийому на руці суперниці, що належить до школи кікбоксингу. Відтак, універсальний боєць Олена Овчиннікова опинилася на другій позицій у світовому рейтингу – між японкою та єгиптянкою.

Довідка.
Олена Овчиннікова народилася 22 квітня 1987 року.
Вага спортсменки – 55 кг, зріст – 167 см. Стиль – К-1, ММА, тай-бокс, лоу-кік, фул.
Чемпіонка Європи серед професіоналів за правилами ММА 2009 (ISKA). Чемпіонка світу з кікбоксингу 2008 (розділ К-1) (WKA). Чемпіонка Європи з кікбоксингу (розділ: лоу-кік) та тай-боксу 2007 (ISKA). Віце-чемпіонка Європи з кікбоксингу (розділ: фул-контакт) 2007 (ISKA). Чемпіонка України з ММА серед професіоналів 2007-2008.
ІІ місце Кубок Европи з тай-боксу 2008 (ISKA).
Віце-чемпіонка України з таїландського боксу Муей-тай 2009 (IFMA).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ