Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через непогоду ускладнено проїзд на автодорогах в Івано-Франківській, Донецькій, Львівській та Волинській областях

Унаслідок складних погодних умов (випадання снігу та сильного вітру з утворенням переметів) ускладнено проїзд на автодорогах місцевого значення в Івано-Франківській (Коломийський район), Донецькій (Волноваський, Великоновосілівський, Володарський райони), Львівській (Сокальський та Радехівський райони) та Волинській областях (Локачинський, Горохівський райони). Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту та зв'язку.

За оперативними даними, станом на сьогоднішній ранок проїзд автомобільного транспорту на дорогах загального користування України, включаючи гірські перевали, забезпечено.

На дорозі М-05 Київ - Одеса по всій протяжності без опадів, покриття дороги в Одеській області місцями засніжене. Проїзд забезпечений.

Покриття автошляхів державного значення у Кіровоградській, Черкаській, Івано-Франківській, Дніпропетровській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Одеській областях - місцями засніжене, у Полтавській та Миколаївській області - місцями накат, в Херсонській області - снігові перемети. Проїзд забезпечений.

Покриття автодоріг місцевого значення в більшості областей засніжене, у Донецькій, Херсонській області та АР Крим місцями перемети.

Станом на сьогоднішній ранок з обмеженнями по льоду працюють порти Білгород-Дністровський, Одеса, Скадовськ.

Порушень у роботі залізничного транспорту не сталося.

Аеропорти України функціонують в штатному режимі.

Унаслідок ожеледиці, яка зруйнувала стовпи та опори, відсутній телефонний зв'язок у трьох відділеннях поштового зв'язку Житомирської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ