Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через підняття рівня води в річках обмежено проїзд на дорогах шести областей

Через підняття рівня води в річках залишається обмежений проїзд легкового автотранспорту дорогами місцевого значення у Волинській, Миколаївській та Дніпропетровській областях. Закрито рух на шести дорогах у Луганській області, по одній у Львівській та Полтавській областях. Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв'язку України.

У Дніпропетровській області з 4 березня через перелив води до 5 см через проїжджу частину ускладнено рух транспортних засобів дорогою місцевого значення в Павлоградському районі О-041106 Зелене - Богданівка - Богуслав. У Юр'ївському районі ускладнено проїзд дорогою О-042203 Шандрівка - Варварівка - Івано-Межирицьке - Новогригорівка.

 

У Львівській області з 9 березня в Самбірському районі внаслідок танення снігу і підняття рівня води в р. Болозівка (впадає в річку Стряж) підтоплена автодорога місцевого значення Містковичі - Бірчиці протяжністю до 1 км. Висота води над проїжджою частиною сягає 20 см. Проїзду немає.

 

Водночас проїзд до найближчих населених пунктів забезпечений іншими автодорогами.

 

У Полтавській області у зв'язку з підняттям рівня води в р. Оріль затоплена ділянка автодороги О-1716241 Нехвороща - Гупалівка (на Дніпропетровськ). Рух автотранспорту заборонений з 9 березня

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ