Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через ситуацію на дорогах трамваї і тролейбуси дарма простояли 115 годин

Відповідно до статистики ЛКП «Львівелектротранс», у лютому через несприятливі дорожні обставини виникло більше 150 випадків, що спровокували суттєві затримки у русі трамваїв та тролейбусів. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, у зв’язку із ДТП на дорогах міста трапилося 98 епізодів, що повпливали на зміни руху міських трамваїв та тролейбусів із загальною затримкою у часі на 62 години. Зафіксовано також 38 випадків паркування авто у неналежних місцях, що унеможливлювали подальший рух трамвая або тролейбуса і це стало причиною затримки у русі ще на 19 годин. Крім того, були ще 22 інші несприятливі ситуації, які затримали рух міського електротранспорту ще на 35 годин. Відтак, за 28 днів лютого незапланований простій та відхилення від прописаного графіку руху громадського електротранспорту Львова склав понад 115 годин.

«Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» звертається до водіїв міста з проханням не паркувати авто на шляхах курсування міських трамваїв та тролейбусів, бо як бачимо із наведеної статистики, майже третина усіх випадків, що спровокували простій громадського транспорту, пов’язані саме із неналежно припаркованими автомобілями», – розповіли у ЛКП «Львівелектротранс».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ