Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через відімкнення опалення у Залізничному районі не можуть відкрити новий садочок

ВАТ «Львівгаз» 18 березня безпідставно припинив постачання теплоносія дитячому садочку «Казка», що на вул. Патона, 24 - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
У цьому садочку зараз закінчують внутрішні оздоблювальні роботи і його планували відкрити найближчим часом, проте через дії «Львівгазу» вчасно закінчити роботи і відкрити садочок для дітей даного мікрорайону нреможливо.
Як повідомили у Залізничній районній адміністрації, ВАТ «Львівгаз» мотивує відімкнення газу дитячому садочку «Казка» тим, що за цією адресою числиться борг за спожитий газ у розмірі 7 тис. грн. за ТзОВ «Леополіс-Ампір», яке орендувало дане приміщення у відділу освіти до 15.01.2007р.
«Після розірвання угоди орендар заплатив за оренду, а щодо спожитого газу, то «Леополіс-Ампір» мав укладену угоду безпосередньо з «Львівгазом». Ми повідомили про нову адресу боржника, і вважаємо, що це проблема двох суб’єктів господарювання і вона повинна вирішуватися у судовому порядку. З відповідною заявою ми звернулися у районну прокуратуру», -прокоментував начальник відділу освіти Залізничної районної адміністрації Роман Вороняк.
Садочок «Казка» зможе прийняти 120 дітей
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ