Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чергові громадські слухання щодо обговорення тарифів на теплову енергію перенесли на невизначений час

Громадські слухання щодо встановлення двоставкового тарифу на теплову енергію, тариф на підігрів води та послуги з централізованого опалення і підігріву води вже вкотре перенесли на невизначений час.
На слуханнях, які відбулися вчора, третього жовтня 2006 року, обговорювали  проект рішення „Про встановлення двоставкового тарифу на теплову енергію, тариф на підігрів води та послуги з централізованого опалення і підігріву води”, який виноситиметься на розгляд виконавчого комітету Львівської міської ради.
За словами представника ГО „Львівська міська спілки захисту прав громадян” Сергія Компанійця, цей проект вже тричі відхиляли, оскільки він є економічно необґрунтованим.
„У проекті рішення немає вихідних даних часу, температури, рівень рентабельності теплових підприємств на рівні 0,1% . Також не укладено 55 договорів між ЖЕКами і ЛКП „Львівводоканал” про закупівлю холодної води, тому неможливо зробити розрахунок тарифу на гарячу воду”, - зазначив Сергій Компанієць.
Директор ЛКП „Львівтеплоенерго” Ігор Марчак категорично не погодився із запропонованим рівнем рентабельності підприємства 0,1% і зазначив, що якщо такий відсоток буде встановлено він не буде проплачувати за газ коштами підприємства, які  закладені при рентабельності 8%. За таких умов тепло просто не подаватиметься споживачам, які вчасно не платять  за теплову енергію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ