Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Член Громадського форуму Львова вимагає визнання незаконними всіх існуючих договорів між львів’янами та ЖЕКами

Член Громадського форуму Львова вимагає визнання незаконними всіх існуючих договорів між львів’янами та ЖЕКами, — повідомили „Гал-info” активісти ГФЛ.
 7 лютого в Галицькому районному суді Львова відбулося вже третє слухання справи за позовом члена Форуму Валерія Канишина до виконкому Львівської міської ради щодо визнання незаконними та нечинними всіх існуючих договорів між мешканцями та ЖЕКами, які сьогодні застосовує виконком ЛМР на території Львова. Наступне судове слухання призначили на 13 лютого.
Валерій Канишин вимагає визнати неправомірними дії міського голови та міськвиконкому щодо небажання реалізувати власні зобов’язання у сфері управління житловим господарством міста. „Я позиваюся до виконкому Львівської міської про незаконність застосування з січня 2006 року договорів між споживачем житлових послуг і житлово-комунальним господарством, що вже втратили чинність. Відповідно до вимог чинного законодавства, повинні діяти нові договори, у яких чітко має бути визначено юридичні взаємовідносини між сторонами: що хоче споживач, що може зробити надавач послуг, строки і оплата, відповідальність сторін тощо. Тоді споживач послуг матиме надію на визначені договором права, — говорить Валерій Канишин. — Натомість ми вже другий рік живемо без договорів. Замість них діють так звані базові тарифи, що, до речі, скасовані Господарським апеляційним судом. Тобто з людей вимагають кошти невідомо за що: договорів немає, діючих тарифів немає”.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ