Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Члени правління Львівської обласної організації Національної спілки архітекторів України підтримують проектні рішення, запропоновані „Містопроектом”

На своєму черговому засіданні члени правління Львівської обласної організації Національної спілки архітекторів України обговорили питання проведення робіт щодо реконструкції площі Ринок у Львові і висловили свою принципову підтримку професійних проектних рішень, запропонованих генпроектувальником - інститутом "Містопроект" та його субпідрядниками. Про це вони повідомили у своєму листі міського голову Львова Андрія Садового.

Члени правління Львівської обласної організації Національної спілки архітекторів України вважають, що “проектом передбачено максимально можливе комплексне вирішення існуючих проблем інженерної інфраструктури, благоустрою, організації транспортного руху, збереження історичного середовища в умовах обмеженого фінансування робіт. Реалізація проекту дала також можливість проведення археологічних досліджень площі і прилеглих вулиць”.
На думку архітекторів, “інтенсивна критика проекту та реалізації його з боку деяких середовищ та громадських організацій викликана спробою непрофесійного формалізування вирішення проблеми та звуження її до одного вузькоспеціального аспекту. Суб'єктивна оцінка проекту та агресивне відстоювання своєї думки обмеженим колом людей робить заручниками ситуації більшість львів'ян та міську раду, як замовника робіт”.
Також правління Львівської обласної організації Національної спілки архітекторів України пропонує міському голові Андрієві Садовому свою допомогу у підготовці та проведенні обговорень проектів важливих планованих робіт. Повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ