Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чому не працює Львівська обласна рада ?

З 11 грудня 2018 року, після позачергової сесії, Львівська обласна рада лише раз збиралась на пленарне засідання, а саме 12 березня 2019.
Гал-інфо

"Дійсно з 12 грудня попереднього року було 1 сесійне засідання, а якщо враховувати що та сесія називалась позачерговою, то більше чим за 5 місяців відбулось лише одне пленарне засідання. Є речі в якійсь мірі об'єктивні, які називаються "виборчий процес", хоча обласна рада не була прямим учасником цього процесу, але багато людей були задіяні в цьому. Більше об'єктивних речей я не бачу. Я є одним з тих депутатів, які хочуть, щоб засідання відбувалися вчасно, принаймі згідно регламенту, і щоб це був майданчик для вирішення як господарських так і політичних питань. На жаль Львівська обласна рада свою активність суттєво зменшила. Я моніторив інші обласні ради, вони не зважаючи на вибори активно працювали", - зазначив в коментарі Гал-інфо депутат Львівської обласної ради Ярослав Качмарик.

Зазначимо, що зараз обговорюється питання на найближчій сесії заслухати звіт голови ЛОДА про програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини.

Натомість джерела Гал-інфо повідомляють, що найближча сесія може відбутись 21 травня і на ній також можуть розглянути питання стосовно звіту діяльності Голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ