Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Чому потрібно звертатися до вантажоперевізників? Замовлення послуги у професіоналів

Чи пробували ви переїжджати на нове місце, використовуючи власні сили та допомогу знайомих? Спочатку здається, що це зовсім нескладно: запакували, винесли, завантажили, відвезли.

Однак у процесі виникає безліч проблем, суперечок, які здатні розсварити людей.

Як розмістити все в приватному автомобілі

Легковим авто вивезти вміст квартири неможливо. Навіть власник ГАЗелі навряд чи впорається з цим завданням, адже його машина не підготовлена ​​до фіксації внутрішнього вмісту. Що стосується того, як правильно розмістити вміст у кузові, то тут теж не вистачає знань та вмінь звичайним обивателям. А ще потрібно винести все майно, яке буває часто важким і не завжди поміщається в ліфт. Це означає, що потрібні міцні м'язи, завдяки яким шафа, піаніно, антикварні меблі будуть знесені до автомобіля з поверху проживання. «Потягнуті» спини, випадкове псування майна, неможливість все помістити в автомобіль - це не всі складнощі при самостійному переїзді.

Що пропонує вантажоперевізник

У столиці багато компаній цього напряму. Візьмемо для прикладу київського вантажоперевізника «Інка-Транс», щоб з'ясувати, як відбувається транспортування приватного чи офісного майна за допомогою фахівців.

1. Переїзд за кілька годин

Коли за справу беруться майстри, роботи проходить за заздалегідь передбаченим методом. Приїжджає замовлену кількість вантажників, які відразу приступають до своїх обов'язків. При мінімальному залученні вони виносять зібрані коробки, сумки, мішки, розміщують у кузові машини комплектуючі меблів і нерозбірні конструкції. Якщо замовлений мувінг вантажників підключають до розбирання меблів та складування речей у коробки.

Водій напоготові: як тільки автомобіль завантажений, він починає рухатися згідно з маршрутом перевезення. Вибраний шлях відповідає мінімальним заторам на дорогах столиці.

2. Оптимальність використання часу

Кожен автомобіль крім великих замовлень протягом дня виконує кілька перевезень. Тому влаштовувати часті перекури ніколи. Клієнта чекає швидке завантаження та вивантаження автомобіля після прибуття.

3. Точність розміщення

Вантажникам годі викладати те, що вже скомпонували в машині. Вони заздалегідь знають, як розмістити все майно замовника з першого разу, щоб воно було щільно укладене, а важкі предмети не зіпсували тендітних.

4. Дбайливе ставлення до чужого майна

Співробітники транспортної компанії знають, що до їх обов'язків входить акуратність виконання робіт. Все, що зіпсовано з їхньої вини, відшкодовується клієнту. Тому кожен зацікавлений у якісній праці зі свого боку та з боку партнера.

5. Доступність послуги

Високі ціни відлякують клієнтів. Орієнтир на замовника у висококонкурентному середовищі призводить до того, що перевізники знаходять можливість запропонувати хороші умови для співпраці.

Клієнту достатньо оформити заявку у телефонному режимі та заздалегідь погодити з оператором умови перевезення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ