Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Вантажоперевезення по Україні: обираємо надійного перевізника

Для переважної більшості підприємств вантажоперевезення є невід’ємною складовою їх діяльності. Не кожна компанія може дозволити собі утримувати парк вантажівок, тому найчастіше вони користуються послугами спеціальних перевізників.
вантажоперевезення по Україні

На сьогоднішній день існує чимало фірм, основним напрямком діяльності яких є вантажоперевезення по Україні, використовуючи для цього найрізноманітніші транспортні засоби. Серед них по-особливому вирізняється компанія ZAMMLER, що має значний досвід роботи в даній сфері. Та найголовнішим є те, що даний перевізник надає послуги транспортування вантажів незалежно від типу і його ключових особливостей.

Переваги співпраці з компанією ZAMMLER

Хоча в Україні існує безліч різних перевізників, все ж компанія Zammler має низку вагомих переваг, котрі роблять дане підприємство серйозним та надійним гравцем на ринку транспортних перевезень. Серед ключових “плюсів” можна виокремити:

  • Незважаючи на обставити, гарантується збереження вантажу;
  • За необхідності клієнт може отримати юридичний супровід при оформленні документації;
  • Увесь вантаж, що транспортується, в обов’язковому порядку застраховується;
  • Для перевезень використовується виключно надійні транспортні засоби, котрими керують досвідчені водії;
  • Перевізник працює практично в усіх логістичних напрямках;
  • Компанія має беззаперечну репутацію та чималий досвід вантажоперевезення.

Типи транспортування вантажів

Залежно від того, який вид вантажу потрібно перевезти і за який термін, компанія пропонує наступні види вантажоперевезень:

  1. Автомобільним транспортом;
  2. Авіатранспортом;
  3. Залізничним транспортом.

Перевезення якого вантажу здійснює компанія

Як вже зазначалося, ZAMMLER надає послуги перевезення найрізноманітнішого вантажу з максимальною вагою до 20 тонн, зокрема продукції харчової та деревообробної промисловості, будівельних та інших матеріалів (твердих, рідких, сипучих), а також спеціального обладнання та будівельної техніки зі значними габаритами.

Перевізник пропонує достатньо адекватні ціни на перевезення вантажу, приблизну вартість транспортування, до речі, можна запросто розрахувати на сайті компанії. Вантажоперевезення здійснюється максимально оперативно та безпечно, при цьому зберігається його цілісність та первинні властивості і стан.

Як стати клієнтом перевізника

Щоб скористатися послугами компанії ZAMMLER, достатньо подати онлайн-заявку на офіційному сайті або зв’язатися з допомогою електронної пошти чи телефону. Працівники підприємства радо нададуть вичерпну інформацію, порадять оптимальний варіант вантажоперевезення, врахувавши всі Ваші конкретні побажання.

Вантажоперевезення – це досить важливий та складний процес, котрий вимагає повної відповідальності та дотримання взятих на себе зобов’язань. Саме цими принципами керується компанія ZAMMLER, що дозволяє їй бути провідним та надійним перевізником найрізноманітніших вантажів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ