Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чому ви досі не купили настільну гру Манчкін?

Якщо ви вже давно шукаєте дійсно азартну настільну гру, в якій буде динаміка і розподіл за ролями, а не нудне позіхання над картками, то вам варто подумати про Манчкін!

Це захоплююча та цікава гра, з якою кожен гравець на час гри забуває про те, ким він є насправді. Пориньте в чарівний неіснуючий світ, забувши про побутові та інші проблеми. І хто сказав, що настільні ігри – це задоволення лише для дітей?

Настольная игра Hobby World Манчкин knizka.pl

Всі ігри з цієї серії навіть не потребують окремої презентації, адже вже давно полюбилися українцям. Коробку з Манчкін можна знайти в будь-якому анти-кафе та магазині настільних ігор. А як активно у неї грають у Європі, та що там у Європі – по всій планеті!

У чому полягає суть гри?

Якщо в вас досі немає гри Манчкін, купити її варто – і зараз дізнаєтесь, чому.

Кожен гравець отримує свою фішку під назвою манчкін. Ці фішки потрібно пересувати по підземеллю, попутно зіштовхуючись із місцевими жителями-чудовиськами. Зустріч з монстром може обернутися або перемогою з нагородою у вигляді скарбів, або поразкою без усіляких нагород. Те, чим закінчиться битва, завжди залежить від класу монстра і того, чи є у нього карта посилення, а ще бонусів і штрафів самого гравця. Суперники, до речі, можуть позаздрити і вирішити захищати інтереси чудовиська – у цьому випадку перемогу наблизити набагато складніше.

Грати в Манчкін можна навіть удвох, але у великій компанії передбачити результат гри практично неможливо – у цьому й полягає азарт. У гравців на руках буде ще більше усіляких посилень, зілля, прокльонів. Все перераховане дозволить або раптово перемогти, або не дасть жодного результату. У грі суперники не концентруються на одному гравці, а заважають всім іншим, захищаючи власні інтереси. Тому навіть до 10 рівня шанси, що лідируватиме хтось один, мінімальні.

Особливості гри

До особливостей гри Манчкін відносять такі моменти:

  • Найкраще грати компанією від 3 до 6 осіб.
  • Правила гри є найбільш зрозумілими для дітей з 10 років.
  • У упаковці можна знайти правила кількома мовами.
  • Час гри зазвичай півгодини-година.
  • Всі ігри із серії дуже барвисті, яскраві та якісно виконані.
  • Завжди можна знайти серію за своїми власними інтересами, є варіанти на кшталт квесту, стімпанку, апокаліпсису, Ктулху і не тільки.
  • До базової гри Манчкін можна докупити доповнення, які коштують набагато дешевше за основну гру, але дозволяють суттєво урізноманітнити вже існуючу.

Якщо у вас досі немає плану на вихідні, тоді саме Манчкін допоможе вам організувати веселе та яскраве дозвілля з друзями!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ