Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чорна п'ятниця у Фокстрот: готуємося до найпопулярнішого розпродажу 2021 року

Традиційно у ніч на останню п’ятницю листопада в усьому світі стартує грандіозний розпродаж року, який всі «охрестили» Чорною п’ятницею. В Україні інтерес до цього дня зростає і щоразу перевершує очікування продавців. Та якою Black Friday-2021 буде цього року?

Мережа побутової та електронної техніки Фокстрот готується розпочати розпродаж уже в понеділок, 22 листопада, і триватиме він до 29 листопада, включно з «кібер-понеділком». Така тривалість пов’язана з тим, щоб через карантинні обмеження та дотримання заходів безпеки, усі бажаючі мали можливість встигнути купити зі знижкою те, про що давно мріяли.

І другий момент: кількість покупців, які хочуть купити за вигідними цінами збільшується рік до року, тож для якісного обслуговування подовжити акційний період логічно.

Вибираємо техніку для замовлення у Black Friday 2021

Цікаво, але факт: якщо в європейських країнах продавці під час Чорної п’ятниці збувають олдсток, розпродають старі колекції або пропонують товари не першої необхідності, то Black Friday на українському ринку – це дійсно головний розпродаж, де знижки є у всіх категоріях і групах товарів без винятку (незалежно, чи це новинка, чи модель минулих років).

Орієнтуйтесь на торгові марки, які вам подобаються у тій чи іншій категорії товару. Дуже важливо, щоб продавець офіційно співпрацював із цими брендами. Фокстрот пропонує оригінальну сертифіковану продукцію та знижки до 70 % на широку лінійку товарів у всіх категоріях:

  • смартфони, ноутбуки і планшети;
  • телевізори і монітори;
  • велика побутова техніка (холодильники, пральні машини, вбудована кухонна);
  • дрібна техніка для кухні та оселі;
  • аксесуари для гаджетів, товари для спорту, іграшки та розширений асортимент на foxtrot.ua.

Придбати покупку можна безпосередньо в магазині Фокстрот, яких налічується 166 по всій країні. Або ж онлайн на однойменному інтернет-майданчику з доставкою додому або до пункту видачі поштових операторів. Також забрати покупку в Чорну п’ятницю можна самостійно у найближчому Foxtrot – вже за 30 хвилин після замовлення (за умови наявності там потрібного товару).

Тож швидкий, безпечний та вигідний шопінг гарантовано! А головна інтрига відкриється рівно о 00:00 на foxtrot.ua.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ