Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чотирьох малюків сім’ї Волкових виписали з лікарні

Уперше за 30 років існування відділення патології недоношених новонароджених дітей Львівської обласної клінічної лікарні виписано четвірню.
Внаслідок успішного процесу лікування станом на сьогодні діти виписані із відділення, зокрема, хлопчик Михайлик тепер важить 2400 грамів (46 см.), дівчатка: Марійка - 2040 грамів (43 см.), Варвара - 2330 грамів (44 см.), Ганна - 2360 грамів (46 сантиметрів).
При народженні хлопчик Михайло (перший у четвірні) важив 1290 грамів, зріст - 38 сантиметрів, дівчинка Марія (друга у четвірні) важила 1000 грамів - 36 сантиметрів, дівчинка Варвара (третя у четвірні) важила 1180 грамів, зріст - 35 сантиметрів, дівчинка Ганна (четверта з четвірні) важила 1270 грамів, 38 сантиметрів. Діти були народжені передчасно у терміні вагітності 30 тижнів.
Нагадаємо, 11 травня у Львівському обласному перинатальному центрі народилаcь четвірня - троє дівчаток та один хлопчик. Щасливі батьки — Ольга та Ігор Волкови. Пологи приймала професор Віра Пірогова. Це не перший випадок народження у Львові четвірні – у січні 2001 року у сім’ї Шпагіних народилося четверо близнюків – Микита, Настя, Вікторія та Катя. Міська влада виділила сім’ї квартиру. За роки незалежності в Україні це було народження першої четвірні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ