Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

COVID-19: на Львівщині бізнес продовжує допомагати медикам у боротьбі з пандемією

Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
1/3
Понад чотири десятки учасників West Ukrainian Business Club закумулювали свої фінансові зусилля, аби допомогти українським медикам у їхній війні із пандемією.

За кілька тижнів карантину представники малого та середнього бізнесу, що входять в Клуб, зібрали 650 тисяч гривень, які скерували на закупівлю необхідних для медиків речей. Відтак, бізнесменам вдалось придбати кисневі концентратори, апарати контролю пацієнта, засоби індивідуального захисту, реанімаційні костюми, антисептики та маски.

"Із початком епідемії ми, представники бізнес-спільноти, зрозуміли, що не можемо стояти осторонь та просто спостерігати за розвитком подій. Ми хочемо, аби лікарі знали, що ми їх підтримуємо та зі свого боку докладаємо зусиль до боротьби із вірусом. Розуміємо, що наші медики зараз – на передовій, тому мають відчувати підтримку не лише на словах. Усе, що ми закупили має допомогти нашим лікарям у їхній роботі та захистити їх самих", - наголосив під час передачі вантажу президент West Ukrainian Business Club Олександр Магунь.

Медичний вантаж передали у Дрогобицьку, Стебницьку лікарні, у лікарню екстренної допомоги у Львові, обласну інфекційну лікарню, нацполіції у Дрогобичі та навіть медичним закладам Франківщини та Тернопільщини.

У планах відповідальних бізнесменів також створити страховий фонд для медиків, аби кожен лікар чи медсестра могли застрахуватись від можливого інфікування COVID-19.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, медикам районних лікарень Львівщини передали засоби захисту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ