Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Covid-19 підтвердили у 383 працівників шкіл Львова

Впродовж минулого місяця коронавірус підтвердили у 383 працівників та 245 учнів львівських шкіл. Ситуація із захворюваністю залишається складною, відтак управління освіти Львова розглядає можливість продовження навчання із застосуванням дистанційних технологій. Про це повідомили 6 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото Олена Ляхович

"У березні у нас захворіло 383 працівники закладів загальної середньої освіти. За цей період захворіло 245 учнів. Попередній такий пік захворюваності ми спостерігали у листопаді, коли було 280 хворих працівників і 200 хворих учнів. Впродовж березня за добу в середньому виявляли від 17 до 41 освітянина з підтвердженим позитивним ПЛР-тестом. Що стосується учнів, то впродовж доби підтверджувалось від 2 до 22 захворілих. Пік захворюваності серед працівників спостерігався з 19 до 24 березня. На жаль, впродовж березня померло 13 працівників шкіл Львова.

Ситуація із поширенням коронавірусу є критичною, відтак важливо продовжувати дистанційне навчання, аби нікого не наражати на небезпеку", – зазначає Зоряна Довганик, керівниця міського управління освіти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ