Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАБІ скасувала містобудівні умови та обмеження на забудову земельної ділянки на Львівщині

ДАБІ скасувала містобудівні умови та обмеження на забудову земельної ділянки на Львівщині, - прес-служба ДАБІ України.

Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області проведено позапланову перевірку Управління архітектури та урбаністики Департаменту містобудування Львівської міської ради щодо законності видачі містобудівних умов і обмежень на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованою підземною автостоянкою на вул. Солов’їній, 21, 21-А у місті Львові.

Замовником забудови земельної ділянки є ТзОВ «ДКС Захід».

Під час проведення позапланової перевірки встановлено, що містобудівні умови і обмеження видані з порушенням вимог законодавства та державних будівельних норм: на дві земельні ділянки видано одні містобудівні умови і обмеження, що не містять конкретних положень нормативних розрахунків із вмістом цифрових показників та з порушенням терміну їх видачі.

У зв’язку з чим, Департаментом прийнято рішення про скасування дії містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки на вул. Солов’їній, 21, 21-А у м. Львові.

На даний час Департаментом, в порядку здійснення державного архітектурно-будівельного нагляду, вжито невідкладні заходи за результатами яких  скасовано дозвіл на виконання будівельних робіт та вживаються заходи щодо зупинення виконання будівельних робіт за вказаною адресою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ