Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ДБР ініціює націоналізацію ще 137 вагонів росії та білорусі

ДБР продовжує системну роботу щодо виявлення та вилучення на користь нашої держави майна країн, що проводять агресивні дії щодо України.
фото - пресслужба ДБР

Під час оперативних заходів працівники ДБР виявили на Тернопільщині  137 залізничних вагонів. 33 вагони були порожні, решта - заповнені продукцією. У 84 вагонах, які належать білоруським підприємствам, виявили дизпаливо, скло, сою, вапняковий камінь, залізобетонні вироби. А у двадцяти російських вагонах  -  залізну руду. 

Загальна вартість майна становить понад 200 млн грн.

ТУ ДБР Львова звернулося до керівника військово-цивільної адміністрації Тернопільської області   з ініціативою примусово  вилучити вагони з майном та передати його на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялось про  виявлення та вилучення працівниками ДБР на території Морського торговельного порту в Одеській області майна російських комерсантів, яке транзитом слідувало через Україну. Вартість металічних заготовок та виробів складала понад 93 млн грн.

Завдяки зусиллям ДБР на потреби армії вже передано майно агресора на мільйони доларів, у тому числі паливо, залізничні вагони з продукцією, вантажівки, будівельні матеріали та інша продукція, що може використовуватись нашою армією у боротьбі з російськими військовими. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ