Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Де у Львові найчастіше фіксують порушення правил паркування: топ-10 локацій

В міському управлінні безпеки назвали топ-10 локацій, де інспектори з паркування найчастіше фіксують порушення правил зупинки/стоянки авто.

У першій п’ятірці – пл. Соборна, вулиці Листопадового Чину, Гавришкевича, Гнатюка та просп. Шевченка. Також найчастіше штрафи виписують водіям, які неналежно паркують автомобілі на вул. Зеленій,1-64, пл. Петрушевича та вулицях Винниченка, Личаківській, 1-82 і Мечникова, 2-12.

Загалом у цьому році у Львові інспектори з паркування виписали понад  106 тис. штрафів за порушення правил стоянки/зупинки авто на загальну суму 39,6 млн грн. Станом на 17 травня до міського бюджету вже сплачено 31,2 млн грн.

Нагадаємо, мінімальний розмір штрафу – 340 грн. Але, залежно від специфіки правопорушення, він може збільшуватися до 680 грн. Якщо ж водій-порушник сплачує впродовж 10 днів, то сума штрафу зменшується вдвічі.

 «Водіїв штрафують і за несплату послуг платного паркування. В такому випадку накладається штраф у 20-кратному розмірі від вартості години паркування», - розповіли в управлінні безпеки ЛМР.

Важливо: кошти зі сплати штрафів за неналежне паркування Львів скеровує, зокрема, на потреби наших військових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ