Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Де в Києві купити долари за вигідним курсом: дошка оголошень на Валютному аукціоні

Долар — стабільна та універсальна валюта по всьому світу, в якій вигідно зберігати заощадження. Фінансові установи регулюють курс покупки долара орієнтуючись на міжбанк. Крім того, на курс впливають економічне становище країни та фінансові зміни в США — ці фактори відразу ж відбиваються на стабільності інвалюти.

Щоб встигнути придбати долар за вигідним курсом, фінансовий портал Мінфін запустив зручний сервіс Валютний аукціон https://minfin.com.ua/currency/auction/. Дана платформа являє собою дошку з оголошеннями від різних фінансових установ та приватних осіб.

Як купити долар в Києві через Валютний аукціон?

Є три основних способи конвертації грошей на Валютному аукціоні: через обмінники, банки та на чорному ринку. Кожен спосіб має відмінні рисами, та, щоб кожен користувач підібрав підходящий варіант обміну, Валютний аукціон пропонує фільтри пошуку:

  • цілодобові обмінники;
  • прийом первинних, мокрих або потертих купюр;
  • продаж або купівля долара в Києві оптом;
  • безпечний обмін з відеоспостереженням.

Валютний аукціон передбачає всі побажання користувачів, тому кожен може скористатися інтерактивною картою, щоб знайти оголошення про покупку долара за вигідним курсом поруч з потрібним місцем розташування.

Яким би стабільним ні долар, його курс до гривні завжди буде змінюватися. Навіть протягом дня можуть спостерігатися незначні зміни, за якими можна простежити на Валютному аукціоні, щоб правильно розпорядитися заощадженнями.

Як убезпечити покупку долара в Києві

Вибравши відповідне оголошення, варто уважно ознайомитися з умовами обміну та перевірити рівень безпеки пропозиції:

  1. Обмінні пункти повинні надавати службу підтримки клієнта. Кожна ліцензована фінансова установа надає своєму клієнтові повну інформацію про умови угоди, щоб конвертація валюти була прозорою, а співпраця довірчою.
  2. Наявність комісії. Якщо фірма піклується про клієнта, то попереджає його про можливі додаткові комісійні збори при обміні старих валют або при інших особливостях обміну.
  3. Пристрої для надійної конвертації. При покупці долара або іншої валюти, компанія повинна перевіряти гроші на справжність за допомогою спеціальних пристроїв. Крім того, безпечний обмін передбачає відеоспостереження.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ