Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Декілька простих правил для правильного вибору моторного мастила

Заміна моторної оливи – хоч і звична, але дуже відповідальна та важлива процедура, нехтування якою може нанести непоправної шкоди двигуну автомобіля. А тому, коли настає час провести дану процедуру, не варто це відкладати на потім – а попередньо записатися на СТО та придбати якісне мастило.

На щастя, вітчизняний ринок моторних мастил багатий та різноманітний. Приміром, одним з найпопулярніших варіантів є синтетична автомобільна олива mobil super 3000 5w40, яка, зокрема, добре захищає двигун в умовах високих температур, має підвищенні змащувальні властивості, попереджає передчасний знос силового агрегату тощо.

Проте варто розуміти, що купити моторну оливу – це одна справа, інша – правильно його обрати, аби виключити всі можливі неприємні сюрпризи і натомість забезпечити двигун власної автівки оптимальними умовами для нормальної та безвідмовної роботи.

На що звернути увагу при виборі мастила для авто

Під час вибору моторного мастила, постарайтесь дотримуватись наступних простих рекомендацій:

  • Перше – почніть з сервісної книжки авто. Як правило, всі автовиробники надають чітку інформацію, яке саме мастило слід використовувати для конкретної моделі машини (допуск, в’язкість, специфіки). У випадку, коли таких даних нема, можна зв’язатись з офіційними дилерами, які скоріш за все радо підскажуть, яку оливу краще обрати;
  • Друге – підбираємо надійного продавця. Коли ви маєте намір замовити мастило в режимі «онлайн», зверніть увагу на досвід роботи інтернет-магазину, його впізнаваність, почитайте відгуки попередніх покупців. Це в більшості випадків допомагає обрати надійного постачальника, який запропонує дійсно якісний та сертифікований продукт;
  • Третє – бренд та ціна. Виробників мастил для авто існує безліч, однак краще віддавати іменитим компаніям, які не тільки не перший рік працюють на ринку, але й мають схвальні відгуки від численних клієнтів. Що ж стосується ціни, варто розуміти, що якісний товар не може коштувати копійки. Коли вам пропонують аж занадто «вигідний» варіант, не варто впадати в ейфорію – це може бути звичайнісінька підробка, яка може нанести чималої шкоди двигуну.

І ще один важливий момент: підходьте до питання вибору, купівлі та заміни моторної оливи з максимальною відповідальністю. Насправді це дуже важливо! Краще трошки переплатити, натомість отримати дійсно якісне та підхоже мастило, з яким двигун буде надійно захищений та працюватиме належним чином упродовж тривалого часу.

До речі, на сайті інтернет-магазину АТЛ доступний широкий вибір моторних мастил від провідних виробників. Саме тут ви зможете всього в декілька кліків отримати найкраще рішення для вашої автівки, а також кваліфіковану клієнтську підтримку та допомогу.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ