Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Делегація із Львівщини перебуває із візитом у Республіці Азербайджан

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, сьогодні, 28 листопада, розпочався візит делегації із Львівщини на чолі із заступником голови Львівської облдержадміністрації Романом Филипівом у Республіку Азербайджан.

Учасники  делегації поклали квіти до могил загальнонаціонального лідера Гейдара Алірзаогли Алієва та його дружини академіка Заріфи Алієвої на Алеї почесних поховань. Опісля відбувся круглий стіл за участю офіційної делегації Львівського регіону, Посла України в АР, представників ділових кіл Львівщини та Азербайджану. В межах зустрічі окреслили діяльність AZPROMO – Фонду заохочення експорту та інвестицій, презентували експортний та інвестиційний потенціал Львівщини.

Також відбулася зустріч делегації з Головою Державного Агентства по туризму АР Фуадом Нагієвим та зустріч у Міністерстві економіки Азербайджанської Республіки.

В межах зустрічі Роман Филипів ознайомив присутніх із економічним потенціалом області, також сторони обговорили співпрацю у галузі АПК, альтернативної енергетики, реалізації інвестиційних проектів.

Зазначимо, що візит делегації Львівщини  у Республіку Азербайджан триватиме до 29 листопада.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ