Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Делегація Львівського університету безпеки життєдіяльності зустрілась із Керівником рятувальної служби Фінляндії

Делегація Львівського державного університету безпеки життєдіяльності зустрілась із Керівником пожежно-рятувальної служби Республіки Фінляндія Кіммо Кохвакка.

Представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Микола Сичевський та Олександр Лазаренко продовжують робочий візит в Фінляндську Республіку за сприянням хорошого друга та партнера університету, експерта Єврокомісії, професора, доктора наук Андре Самберга.

Під час візиту було проведено низку робочих зустрічей з представниками пожежно-рятувальної служби закладів освіти Республіки Фінляндія. Зокрема, представники Університету відвідали коледж підготовки пожежних-рятувальників та департамент цивільного захисту міста Хельсінкі. Під час зустрічі було обговорено низку питань із співпраці в галузі цивільної та пожежної безпеки між ЛДУ БЖД та рятувальниками м. Хельсінкі надалі.

Офіційним завершенням візиту була зустріч з керівником пожежно-рятувальної служби Республіки Фінляндія Кіммо Кохвакка. Під час зустрічі Микола Сичевський презентував можливості Університету в підготовці кадрів для ДСНС України та окреслив можливі напрямки співпраці надалі. Олександр Лазаренко презентував досвід пожежно-рятувальної служби в умовах воєнного стану.

Візит делегації ЛДУ БЖД до Республіки Фінляндія став можливим завдяки Європейському проєкту та за підтримки компаній Prizztech Ltd., AIR4HUM OY та i4-Flame OÜ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ