Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Курсанти Львівського національного університету безпеки життєдіяльності склали присягу

Сьогодні, 31 серпня, курсанти Львівського національного університету безпеки життєдіяльності склали присягу на служіння українському народу. Про це повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомив ректор університету, сьогодні 140 юнаків та дівчат склали присягу.

«Це велике щастя мати мудрого керівника. Ваш ректор говорив мудрі речі. Роботи у вас буде багато, бо стан інфраструктури в нашій державі бажає кращого. Ви повинні бути мужніми, швидкими. Ви навчаєтесь у Львові, а це унікальне місто. Львів змінює. Маючи можливість отримати тут хорошу освіту, пізнати багато друзів, знайти своє кохання, я би хотів, щоб ви зрозуміли важливість бути людиною, бути гідними, щоб ці вчинки, які ви будете робити, були для вас дороговказом і вам ніколи не було соромно. Не бійтесь робити помилки, важливо йти вперед. Бажаю любові і доброго настрою», — привітав першокурсників Андрій Садовий.

В свою чергу першокурсники виголосили урочисту клятву. В рамка урочистої посвяти також відбулося покладання квітів до пам’ятника Героям Чорнобиля, виконання «Маршу пожежних» та проходження урочистим маршем курсантами 1-го курсу та особового складу Університету.

Нагадаємо, курсанти Львівського університету випробували алкоокуляри.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ