Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Департамент боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України просить громадян допомагати у зборі інформації про осіб, котрі займаються наркобізнесом

Начальник Департаменту боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України Микола Андрєєв звернувся до мешканців Львова та області з проханням допомагати у зборі інформації про осіб, котрі займаються незаконними операціями з наркотиками, про працівників міліції, які прикривають злочинну діяльність наркозбувальників та займаються «кришуванням». Про це повідомив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

„Проблема розповсюдження наркотиків у світі набула глобального характеру. Масштаби розповсюдження наркозлочинності потребують консолідації правоохоронців та представників засобів масової інформації для захисту нашого майбутнього.
Правоохоронні органи обрали для себе головним напрямком боротьби з наркозлочинністю викриття осіб, які займаються виготовленням, перевезенням, збутом наркотичних засобів, а також знешкодженням злочинних угруповань, які займаються наркобізнесом.
Наркоділки постійно намагаються поширювати ринок збуту наркотиків, у першу чергу, серед молоді, в розважальних та навчальних закладах.
Все більше розповсюджуються концентровані (важкі) наркотики, такі як героїн, кокаїн, амфетамін, а також лікарські засоби «кетамін», «трамадол» та інші.
Для ефективної боротьби з цим явищем керівництво Департаменту боротьби з незаконним обігом наркотиків вважає за доцільне налагодити взаємодію з представниками всіх засобів масової інформації.
Департамент звертається до громадян України через засоби масової інформації з проханням надавати відомості про осіб, які займаються незаконними операціями з наркотиками, про працівників міліції, які прикривають злочинну діяльність наркозбувальників та займаються «кришуванням».
Вказану інформацію можна направити за адресою: 01024 м. Київ  24, вул. Богомольця, 10, ДБНОН МВС України або повідомити про зазначені факти (цілодобово) за телефонами  (044)256-11-00 та (044)289-13-24.”

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ