Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Департамент екології ЛОДА запрошує на роботу

Департамент екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби, а саме:

- начальника відділу нормування дозвільної діяльності управління регулювання природокористування департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра (спеціаліста). Досвід роботи на посадах державної служби категорій ʺБʺ чи ʺВʺ або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років; вільне володіння державною мовою;

- головного спеціаліста відділу регулювання використання водних ресурсів та надр управління регулювання природокористування департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, молодший бакалавр в галузі знань ʺПриродничі наукиʺ за спеціальністю ʺЕкологіяʺ. Досвід роботи не потребує; вільне володіння державною мовою;

- провідного спеціаліста відділу оцінки впливу на довкілля та стратегічної екологічної оцінки управління регулювання природокористування департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, молодший бакалавр в галузі знань ʺПриродничі наукиʺ за спеціальністю ʺЕкологіяʺ, ʺАграрні науки та продовольствоʺ за спеціальністю ʺЛісове господарствоʺ. Досвід роботи не потребує; вільне володіння державною мовою.

Ознайомитися із умовами проведення конкурсу та подачею документів можна  на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ