Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Депутат УГП Данилків не підтримав вкладання коштів в громадський прості на Сихові

Депутат Української Галицької партії Мирослав Данилків виступив проти виділення коштів на реконструкцію скверу біля Центр Довженка, що на Сихові.
Мирослав Данилків. Фото УГП.

Сьогодні на засіданні постійної комісії із питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики зокрема розглядали питання про виділення коштів на проведення реконструкції та створення громадського простору з фонтаном на площі навпроти Центру Довженка, що в Сихівському районі міста Львова.

"При всій повазі до сихівчан, але я розумію, що Андрій Іванович прагне там з сихівчанами добре жити, щоби вибрали його ще раз мером. Це є дуже добре. Але, за півмільярда чи мільярд гірськолижний спуск, а скільки коштів потім треба буде, щоб обслуговувати цей спорткомплекс, на чиї плечі воно ляже? Тепер за 60 мільйонів побудуємо гарний (громадський простір, - ред). Але в той час діти мають вчитись в дві зміни в переповнених класах. Немає каналізування в Рудно...", - зокрема зазначив Данилків.

Під час голосування Мирослав Данилків "утримався" у питані виділення коштів на цей громадський простір. У той час, як решта присутніх - семеро членів комісії - проголосували "за".

Варто зазначити, Мирослав Данилків депутат Львівської міської ради 7-го скликання, висунутий міською організацією політичної партії "Українська галицька партія", є автором депутатських запитів щодо реконструкції пам'ятника Борцям за волю в Україні в смт. Рудно, та виділення субвенції Львівської міської ради для створення поблизу нього громадського простору для відпочинку руднівчан та їх дітей.

Нагадаємо Гал-інфо вже розповідало, як облаштують громадський простір на Сихові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ