Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутат вимагає від Держказначейства виплатити кошти викладачам ЛНУ ім. Івана Франка

Народний депутат України, член фракції «УДАР» Ярослав Дубневич звернувся до голови Державної казначейської служби України з вимогою погаситизаборгованість звиплати заробітної плати працівникам ЛНУ ім. Івана Франка. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

У зверненні депутат повідомив, що з засобів масової інформації (http://www.galinfo.com.ua/news/146642.html) йому стало відомо про те, що через блокування коштів Держказначейством, працівники Львівського національного університету імені Івана Франка не отримали заробітну плату та аванс.

«Як повідомляється у ЗМІ, цього разу не дали авансу не лише викладачам, які отримують зарплату зі спеціального фонду університету, але й тим, які працюють на "бюджеті", тобто отримують платню із загального фонду. Затримка із виплатою заробітної плати пов’язана із блокуванням коштів казначейством», - йдеться у звернені.

Відтак, депутат звертається до голови Державної казначейської служби України та начальника Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області з вимогою вжити невідкладних заходів щодо проведення касових видатків органами ДКСУ для погашення заборгованості звиплати заробітної плати (аванс) працівникам ЛНУ ім. Івана Франказа загальним та спеціальним фондом.

Також, оскільки, як наголошує Ярослав Дубневич, затримки виплати заробітної плати викладачам ЛНУ ім. І. Франка набувають системного характеру, необхідно вжити управлінських заходів щодо вирішення даної проблеми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ