Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутатку Сімферопольської міськради у Львові налякали до смерті

Депутат Сімферопольської міськради Тетяна Іванченко зізналася журналістам, що сьогоднішній, 27 липня, інцидент у Львівській ОДА під час круглого столу з нагоди 65-річчя визволення Львова, коли одні, за її словами, напали на російського депутата, а інші поводилися неадекватно і зухвало, – налякав її. «Я просто злякалася», – сказала жінка.

На захист російського депутата не стали ані представники Львівської ОДА, ані громадських організацій, у тому числі проросійських.

 

«Такі витівки не пасують європейському Львову. Тим більше влада Львова повсякчас декларує свою гостинність, зокрема, як туристичного центру. Це погіршить імідж Львова», – наголосила Тетяна Іванченко.

 

За її словами, на жаль, за Львовом зберігається неофіційний статус «міста бандерівців», тому все, що виходить звідси, сприймається у Криму неоднозначно.

 

«Я не росіянка, я кримчанка. Але дуже люблю Львів, його будинки, ауру. Але тепер я подумаю, що розповідати у Сімферополі про нинішню пригоду», – додала депутат.

 

Довідка.

 

Сьогодні, 27 липня, Львівській ОДА на російського депутата Сметанюка під час круглого столу з нагоди 65-річчя визволення Львова вилили пляшку томатного соку на знак зневаги до політики Росії щодо України.

«Томатну» акцію здійснили представники "Української партії".

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ