Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати ЛМР визначили перелік культурних заходів для фінансування з бюджету- Лейла Мелесова-Вальчак

Під час засідання комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків депутати обговорили низку заходів у галузі культури за підтримки міського бюджету. Коштів виділено небагато, однак заходи обрали найзнаковіші, розповідає голова комісії, депутатка фракції «Європейська Солідарність» Лейла Мелесова-Вальчак.

«Ми виділили кошти на проведення Міжнародного фестивалю класичної музики LvivMozArt, підтримку Академічного камерного оркестру Віртуози Львова,  святкування Дня міста Винники. Також підтримуємо Львівську Національну філармонію імені Мирослава Скорика у Міжнародному фестивалі сучасної музики «Контрасти». Основна сума піде на святкування 30-річчя Незалежності України – 926 тис. грн. Буде декілька локацій, івентів, у тому числі, ЛКП «Культурно-освітній центр імені О. Довженка». У святкуванні будуть задіяні і приєднані громади, адже їх не можна оминати. На мою думку, їм треба приділяти більше уваги», - наголосила Лейла Мелесова-Вальчак. 

Дискусійним на засіданні комісії стало питання про стан проєктно-кошторисної документації в галузі культури. Ще на позаминулому засіданні комісія дала протокольне доручення управлінню культури Львівської міської ради підготувати таку інформацію, однак на розгляд подали не те, що хотіли бачити депутати.

Цього разу на комісії розробили доручення, щоб управління культури подало більш розширену інформацію щодо всіх ПКД, виготовлених починаючи з 2015 року в галузі культури.

Публікація у рамках Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ