Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львівщини заборонили трансляцію каналу «Відродження ТБ»

Сьогодні, 29 листопада, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати голосуванням заборонили трансляцію (ретрансляцію) телеканалу «Відродження ТБ» на території Львівської області. «За» таке рішення проголосувало 58 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Своїм рішенням депутати рекомендували операторам (провайдерам) кабельного та ефірног-кабельного телерадіомовлення області заборонити трансляцію телеканалу «Відродження ТБ».

Також депутати звернулися до Верховної Ради і Національної ради з питань телебачення і радіомовлення щодо заборони трансляції (ретрансляції) цього каналу на території всієї України в супутниковій та кабельних мережах.

«ТзОВ «Телерадіокомпанія «Відродження ТБ» засноване 13.08.2014 у місті Дніпро і є офіційним телеканалом Духовного Центру «Відродження», що здійснює трансляцію програм релігійного характеру», - йдеться у зверненні.

Депутати також зазначають, що програми і передачі, які транслюються на каналі, завдають шкоди фізичному, психологічному та моральному розвитку глядачів.

Окрім того СБУ, вже винесено три експертних висновки  від трьох різних інститутів психіатричних експертиз, де вказано що на сам центр та канал створений з метою маніпулювання свідомістю громадян, підмінювання понять тощо.

«Правозахисники стверджують, що діяльність телеканалу фактично направлення на заволодіння коштами та маніпулювання свідомістю людей», - сказано у зверненні.

Відповідно депутати вимагають провести перевірку ліцензії каналу та заборонити його трансляцію в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ