Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати Львова з третьої спроби погодили інвестиційний договір ТОВ “Лем Стейшн“

Депутати Львова сьогодні, 20 вересня, під час засідання Львівської міської ради затвердили проект інвестиційного договору щодо реконструкції трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору.

Проект договору передбачає надання ТОВ “Лем Стейшн“ в оренду об’єкта інвестування, будівель, споруд та їх частин на вул. Д. Вітовського, 57 та вул. Братів Тимошенків, 4. «За» проголосувало 43 депутати, передає Гал-інфо.

Депутати своєю ухвалою визначили ЛКП “Львівелектротранс“ стороною договору з переможцем конкурсу з вибору інвестора для реалізації інвестиційного проекту “Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору“.

Депутати передали в оренду ТОВ “Лем Стейшн“ будівлі, споруди та приміщення старого трамвайного депо загальною площею 4,9 тис. кв. м в оренду на 50 років.

Додатково звільнили ТОВ “Лем Стейшн“ від сплати орендної плати за користування об’єктом інвестування з моменту підписання сторонами акта приймання-передачі об'єкта інвестування до моменту отримання всіх дозвільних документів для проведення робіт.

Частину об'єкта інвестування, а саме будівлю на вул. Братів Тимошенків, 4, (площею 454 кв.м.) вирішили передати в оренду ТОВ “Лем Стейшн“ після вирішення судових спорів, пов’язаних із статусом будівлі на умовах передбачених у тексті ухвали.

Управління комунальної власності департаменту економічного розвитку має укласти договір оренди з ТОВ “Лем Стейшн“.

Додамо, що інвестор на реконструкцію приміщень старого депо має витратити близько 30 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ