Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львова просять прозорості конкурсного відбору на керівника освіти

Депутат Львівської міської ради від фракції Українська галицька партія Ігор Дякович на сесії, 1 грудня, попросив надати інформацію про стан проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Дякович зазначив, що 12 серпня о 09:55 на офіційному веб-сайті Львівської міської ради (https://goo.gl/Y73qDb) управлінням освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

З цього приводу Ігор Дякович звернувся до директора департаменту гуманітарної політики ЛМР та управління освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР з проханням надати інформацію про стан проведення конкурсу на заміщення вакантної посади.

Також він просить надати інформацію про процедуру проведення конкурсного відбору, зокрема про склад конкурсної комісії, а також чи було залучено до неї представників батьківського самоврядування та громадських організацій відповідного функціонального призначення.

Він попросив вжити усіх належних заходів для забезпечення прозорості та публічності проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ