Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Депутати продовжують обдирати громаду Львова – Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий в останньому щотижневому зверненні до львів’ян черговий раз повідомив, що депутати «не полишають спроб заробити гроші на громаді», відчужуючи її майно на «приватну користь».

Маємо висловити повну підтримку Андрієві Садовому, пам’ятаючи при цьому, що він сам не один раз ставав об’єктом критики з боку депутатів.

Але достеменна правда така, що попри обопільні гучні звинувачення, слова залишаються словами. Таке враження, що наші правоохоронці чи то не хочуть, чи то не можуть довести до кінця хоча б одну резонансну корупційно-майнову справу. Згадати хоча б скандали довкола приватизації готелів «Львів» (пр. Чорновола, 7), «Київ» (вул. Городоцька, 15), «Леополіс» (вул. Шевцька 12, 14, 16), а також кінотеатрів«Дзвін» та ім. Богдана Хмельницького. Знову ж таки приміщення на пл. Міцкевича 6/7 та на пл. Ринок.

Оскільки народ повинен знати своїх героїв, то подаємо склад комісії комунального майна та власності Львівської міської ради:

Плахтій Роман Анатолійович ВО «Свобода» - голова комісії,

Грицевич Роман Євгенович УДАР - заступник голови комісії,

Шалаковська Ірина Михайлівна, ВО «Свобода» - заступник голови комісії,

Спісак Василь Богданович, ВО «Свобода» - секретар комісії.

Члени комісії:

Адамик Петро Михайлович, УДАР,

Вайда Ярина Михайлівна, ВО «Свобода»,

Лешневський Богдан Іванович, НРУ,

Шалаковська Ірина Михайлівна, ВО «Свобода»,

Якимів Андрій Ігорович, ВО «Свобода».

Гал-інфо має намір опублікувати низку журналістських розслідувань, щоб врешті довідатись у чиїх руках незаконно осідає дороге майно громади Львова. Далі планує ці матеріали передати в правоохоронні органи. Відтак, запрошуємо до співпраці всіх зацікавлених і постраждалих. Гарантуємо цілковиту підтримку.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ